недеља, 3. јул 2011.

Neke nove rodjendanske torte

Posle mnogo vremena sam se vratila na ovaj blog koji sam još davno napravila, u vremenu kada smo gledali šta se sve može pronaći na internetu kada su u pitanju rodjendanske torte.

Mnogo toga se promenilo od tada kod nas, a i napravili smo mnogo lepih torti. U prethodnom postu pisala sam o Nodiju i kačila neke lepe i neke manje lepe torte na kojima je veseli Nodi bio glavni motiv.

Od onda smo radili puno na pravljenju kvalitetnijih figurica i naše mušterije su prilično zadovoljne sa njima. S obzirom da u prethodnom tekstu (iz novembra 2009.) možete pogledati slike Nodija, pokazaću vam našu tortu sa Nodijem koju smo pravili u junu. Reč je o veoma popularnom motivu, torta sa figuricom Nodija, koji sedi u autu. Mnogo toga se u svetu promenilo, ali Nodi torte su i dalje veoma tražene.



Eto, za razliku od slika iz prethodnog teksta, gde se nalaze slike raznih torti koje smo pronašli na netu, ovo je slika torte koju smo mi pravili, a još slika možete pogledati na našem sajtu za rodjendanske torte.

Нема коментара:

Постави коментар