петак, 18. септембар 2009.

Rodjendanske torte sa likovima iz crtanih filmova

Rodjendanske torte sa likovima iz crtanih filmova su danas veoma popularne. Nema sumnje, takve torte se u većini slučajeva prave baš za one najmlađe. Nekada su, kada su dečaci u pitanju bili popularni Sport Bill, Talični Tom, Mornar Popaj, za devojčice Sara Kej, Maza i Lunja, 101 dalmatinac, a danas su tu neki novi: Nodi, Sundjer Bob, Spice Girls, i neke druge. Ipak neki likovi, kao što su Miki i Mini Maus, Patak Dača, Paja i njegovi nećaci, Mala Sirena će uvek biti popularni...

A izgled rodjendanske torte zavisi od umešnosti majstora. Evo možete da pogledate kako su neki majstori radili torte sa likom ptičice Tweety. Možete da primetite kako kvalitet varira, ali i materijali koji su upotrebljeni. Za početak stavljam slike dve Tweety od šlaga. Procenite sami kvalitet i umešnost.







a evo i jedne interesantne slike rodjendanske torte sa likom i delom Tweety u tri dimenzije:



Šta reći, ovo su već prava mala remek-dela majstora. Jedno je jasno, kreativnost ljudi koji ovo rade je velika i ovakve torte se prave sa ljubavlju, a drago mi je da je i kod nas sve više takvih torti. A evo na ovom sajtu za rodjendanske torte, možete pogledati kako izgleda tweety torta koju je uradila moja prijateljica.

Нема коментара:

Постави коментар